2021. március 30., kedd

Fény derül mindenre - avagy az igazság öt sziklaszilárd pontja.


 Na srácok, eljött a pont, amikor elég. Utánajártam-és gondoltam mindannak, ami mostanában körülöttünk zajlik. Igen, megláttam az összefüggéseket, hogy hogy irányítanak minket a háttérből. Felállítottam öt, logikailag megingathatatlan pontot, hogy végre mindenki Napnál is világosabban lásson. Figyelj, elmondom sorban.



1.

Ugye, először is itt van a legújabb fejlemény, hogy a frissen kicsomagolt arcmaszkok csurig vannak Morgellon-féreggel. Ez nem kamu és nem ámítás, nézzetek utána nyugodtan, a youtube tele van szakértők által készített videókkal. Érted, fogod a maszkot, bevizezed és ilyen kis fekete férgek jelennek meg rajta, amik ide-oda fickándoznak. Ehhez ugye nem kell hülyének lenni, hogy azonnal leessen-ilyen véletlenül nem történik, a kis rohadékokat bizony valaki szándékosan odatette. Hogy miért? Hát azt se nehéz kitalálni. A felfedezőjéről, Hans Christian Morgellonról (német tudós) elnevezett féregfaj a bőrön keresztül felmászik az emberi tobozmirigyig, ahol is azt stimulálva gyorsítja az ADH-hormon kiválasztását. Ez a hormon felelős többek közt az érzelmi stabilitás-labilitás egyensúlyért, tehát, a konzekvencia tiszta, mint a Nap: az érzelmileg labilis embert könnyebb kontrollálni. És ez, kedveseim, PONTOSAN ez a cél.

2.

Aztán. A magyar médiából megtudtuk, hogy Bécset lezárják. A magyar médiáról ugye tudjuk, hogy sokkal kritikusabban figyeli a külföldi eseményeket, mint a külföld maga, ezért jelentősen tisztább, korrektebb képet közvetít. Így van ez most is-bármennyire is próbálja elhitetni a Sógor állam kifelé, hogy itt jó világ van, az emberek valójában rettegnek. Elég sok az éhező is közöttük, továbbá a Soros-terv részeként betelepített migránsok is komoly lelki nyomást jelentenek. Tudom, kifelé más a kép, de emberek, én itt élek ebben, higgyétek el, hülyeségeket terjesztenek. Ez megintcsak belevág az összképbe, hiszen, ld feljebb, a megijesztett embert könnyebb kontrollálni. Ami azt jelenti, hogy igenis, MEG TUDJÁK TENNI, hogy lezárják Bécset. Így igaz kedveseim, senki se ki, se be. Én is készültem haza húsvétra, de asszem inkább itt maradok, nem kockáztatom meg, hogy kitoloncoljanak a határon. 

3.

Aztán, a harmadik pont, ami végleg meggyőzött. A csippelés. Tudom, korábbi bejegyzéseimben játszottam a szkeptikust, de azóta megváltozott a véleményem. Beszéltem pár szakértővel, akik napokat töltöttek azzal, hogy elmerüljenek a témában és megfelelő forrásokból informálódtak (wikipédia, youtube, hírcsárda, stb.). Bár elsőre nem tűnt logikusnak, de most már értem-ugyanúgy, ahogy a becsippelt kutyákat is le lehet követni műholdról, meg lehet ezt tenni emberekkel is. Az új vírusmutációkat pedig szinte biztos, hogy azért tenyésztették ki, hogy biztosan mindenki megkapja az oltást és ezzel a csippet. Ja, mert ugye azt a baromságot, hogy egy vírus természetes úton tud mutálódni, Te se hiszed el, kedves olvasóm? Hát ne is. Na most figyelj jól és összeáll a kép.

4.

Ha emmellé a három sziklaszilárd tény mellé az emberfia még tájékozódik egy kicsit-szigorúan a megfelelő helyekről és ismerősöktől!-akkor azonnal látja, mi folyik itt. A Morgellon-férgek egyértelműen az árnyékkormány nanorobotjai. Ez teljesen logikus, hiszen annyira picik, hogy még szabad szemmel is láthatóak. Orgonittal semlegesíteni lehetne ugyan a hatásukat, de az orgonitot szinte senki nem tudja megfizetni, hiszen nagyon drága az előállítása. Bécs lezárása azért történt, mert a Morgellon-férgek nem engedik, hogy az emberek kimenjenek a városból, amíg mindenkit meg nem fertőztek. A vírusmutációk pedig azért vannak, hogy biztosan mindenki megkapja a csippet és amikor majd újra el lehet hagyni a várost, a Morgellonok akkor is tudják, hogy merre járunk. Aztán ezt az infót leadják az árnyékkormánynak, aki ezt kialanizája és teljes képet nyer a TE, igen barátom, a TE napi szokásaidról. Hiszen mi lenne fontosabb információ, mint hogy mikor találkozol titokban a barátaiddal és fehér- vagy vörösfröccsöt isztok-e?

EMBEREK, ÉBRESZTŐ!!!

5. 

Ha nem lett volna tiszta, még eddig a pontig se, hova akarok kilyukadni, akkor TE tényleg azok közé tartozol, akit megesz a Morgellon-féreg. De még egy utolsó támpontot itthagyok. Nézz rá a naptárra, kérlek. Tudom, nincs pont április elseje, de túl direkt lett volna akkor közzétenni ezt a bejegyzést. 




No. Kellemes Húsvét mindenkinek!




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése